Prevoz putnika Srbija, Austrija, Nemačka...

Putujte sa nama
Brzo! Sigurno! Udobno!

Prevoz putnika za Austriju i Nemačku

Prevoz do dogovorenog odredišta udobnim i opremljenim vozilima (WI-FI za vreme vožnje, autosedalice za vaše najmlađe, voda za osvježenje)

Kombi prevoz putnika na vaše destinacije

Kombi prevoza putnika za celu Nemačku i Austriju sa adrese na adresu! Obezbedili smo najsigurniji i najudobniji prevoz za vas. Profesionalni vozači brinu o vašoj bezbednosti. Dolazimo po vas na dogovorenu adresu i vozimo vas do vašeg odredišta. Naši polasci za Nemačku su TRI PUTA NEDELJNO a za Austriju čak PET PUTA NEDELJNO. Mi smo veoma odgovorni prema vašem vremenu, NE KASNIMO. Naša kombi vozila su klimatizovana i poseduju Wi-Fi konekciju. 

Destinacije prevoza

Minhen

Minhen (nem. München, bav. Minga) je glavni i najnaseljeniji grad Bavarske, druge najnaseljenije savezne države Nemačke.

Štutgart

Štutgart (nem. Stuttgart) glavni je grad njemačke pokrajine Baden-Virtemberg. Sa oko 609.000 stanovnika, Štutgart je najveći grad te pokrajine i šesti po veličini u Nemačkoj.

Stutgart
Nirnberg

Nirnberg

Nirnberg (nem. Nürnberg) je ekonomski i kulturni centar oblasti Frankonije, na severu nemačke pokrajine Bavarske. Drugi grad je po veličini i značaju u Bavarskoj, posle Minhena.

Frankfurt

Frankfurt na Majni (nem. Frankfurt am Main) opština je u nemačkoj saveznoj državi Hesen. Grad je sa preko 670.000 stanovnika najveći grad Hesena, a posle Berlina, Hamburga, Minhena i Kelna i peti grad po veličini u Nemačkoj.

Frankfurt

Keln

Keln (nem. Köln, do 1919. Cöln, dijalekatski Kölle) grad je u nemačkoj saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija. Po površini i broju stanovnika Keln je četvrti grad u Nemačkoj, posle Berlina, Hamburga i Minhena.

* Ovo su samo neke od destinacija na koje obavljamo prevoz putnika. Takođe vozimo i na druge destinacije u Nemačkoj i Austriji!

Dolazimo na Vašu adresu i odvozimo Vas na željenu adresu

Za rezervaciju mesta, raspoloživosti i informacije
o terminima polaska pozovite na telefone:

desna strelica

KONTAKT NEMAČKA

+4915753213445

 

Pozivanjem broja telefona našeg call centra, vi rezervišete mesto i vreme polaska.

Naš vozač će doći po Vas u tačno dogovoreno vreme i na dogovorenu adresu.

...bilo gde i bilo kad
da Vam zatreba prevoz

Prevoz putnika vršimo dobro opremljenim vozilima sa besplatnim internetom i dvozonskom klimom. Vozite se s nama bezbrižno uz profesionalne vozače te stignite sigurno na predviđeno mesto.